Kontrolörid ootavad maavanema otsust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu maavalitsuse väljakuulutatud konkursile ühistranspordi vaneminspektori ja inspektori ametikoha täitmiseks laekus 18 sooviavaldust.
Pärnu maavalitsuse väljakuulutatud konkursile ühistranspordi vaneminspektori ja inspektori ametikoha täitmiseks laekus 18 sooviavaldust. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Pärnu maavalitsuse väljakuulutatud konkursile ühistranspordi vaneminspektori ja inspektori ametikoha täitmiseks laekus 18 sooviavaldust, eelvaliku läbinutest kaks jääjat selguvad peagi.


Maavalitsuse transpordinõunik Avo Rahu ütles, et otsuse kahele ametikohale jääja suhtes teeb maavanem tõenäoliselt sel nädalal, seejärel saadab tööandja tulevased kontrolörid ühepäevasele väljaõppele.



Pärnu maavalitsuse egiidi all aprillist tööle hakkavatele ühistranspordi inspektoritele esitatud nõuded algavad kõrgharidusest ja heast suhtlemisoskusest, tööülesanded aga inimeste sõiduõigust tõendavate dokumentide kontrollimisest kuni väärtegude ja trahvinõuete menetlemiseni. (PP)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles