Shalom ootab konkursile isetehtud kingitusi

Karin Klaus
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Liigus

Pärnu Shalomi abikeskus korraldab taaskasutusmaterjalist jõulukinkide valmistamise konkursi. Shalom püüab igal aastal teha jõulukingitusi vähekindlustatud peredele ja seekord ootab heade ideede saamiseks käsitööhuviliste inimeste abi.

Huvilisi, kes midagi põnevat meisterdada soovivad, oodatakse kolmapäeval Shalomi kauplusesse Riia maantee 29, kus infotunnis tutvustab käsitöötoa OÜ Grott esindaja mitmesuguse materjali taaskasutamist. Mõtete teostamiseks vajalikku pakub tasuta Shalom.

Omatehtud jõulukingituste võistlusele saab töid esitada 1.–28. novembrini Shalomi kauplustesse. Konkursitööd pannakse näitusele, mis avatakse 3. detsembril Pärnu keskraamatukogus.

Shalomi žürii valib välja kolm auhinnalist kohta ja koostöös keskraamatukogu klientidega selgub parim kingitus. Isevalmistatud kingitused lähevad toojate loal vähekindlustatud perede jõulupakkidesse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles