Pärnu volikogu hakkab arutama tänavust teist lisaeelarvet

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linna lipp.
Pärnu linna lipp. Foto: HENN SOODLA/PRNPM/EMF

Pärnu linnavalitsus saatis volikogule kinnitamiseks Pärnu linna tänavuse teise lisaeelarve.

Lisaeelarve koosseisus täpsustatakse põhitegevuse tulusid ja kulusid, investeerimistegevuse sissetulekuid ja väljaminekuid ning likviidsete varade muutust.

Teises lisaeelarves kajastatakse pärast esimese lisaeelarve vastuvõtmist põhitegevuse ja investeerimistegevuse reservfondidest linnavalitsuse tehtud eraldisi. Põhitegevuse reservfondi jääk pärast teise lisaeelarve kinnitamist on 91 880 eurot.

Teise lisaeelarve kinnitamisel kujuneb eelarve põhitegevuse tulemiks 40 miljonit eurot. Põhitegevuse tulemit kasutatakse investeerimistegevuseks 1,4 miljoni euro ulatuses ning laenukohustuste vähendamiseks kahe miljoni euro ulatuses.

Põhitegevusega seotud nõuete ja kohustuste muutuse tulemusena vähenevad likviidsed varad 2012. eelarveaasta jooksul 165 000 eurot, investeerimistegevusega seotud nõuete ja kohustuste muutuse tulemusena suurenevad likviidsed varad 56 310 eurot.

Likviidsete varade suurenemine eelarveaasta jooksul kokku on 485 090 eurot.

Põhitegevuse tulem koos põhitegevusega seotud nõuete ja kohustuste muutusega moodustas kinnitatud eelarves põhitegevuse tuludest 7,9%, teise lisaeelarve kinnitamisel on see 10%. Likviidsete varade suurenemist eelarveaasta jooksul planeeritakse kokku 485 090 eurot (rahajäägiks pangakontodel 2012.aasta lõpus planeeritakse 1,5 miljonit eurot).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles