Pärnus rüüstati viinapoode

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimesena langes laupäeva öösel varaste ohvriks vanal turul asuv Joogiäri.
Esimesena langes laupäeva öösel varaste ohvriks vanal turul asuv Joogiäri. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pikad pühad ajasid mõne mehe nii januseks, et laupäeva öösel vastu pühapäeva rüüstati suvepealinnas sama käekirja järgi kolme alkoholiga kauplevat väikepoodi.

Esimese väljakutse sai politsei kella 00.45 ajal Vanale turule, kus oli sees käidud Hõbe tänava äärde jäävas Joogiäris.

Varas oli kinni katnud turu katuse all oleva turvakaamera, pärast seda löönud kaupluse klaasuksele augu sisse ja avanud ukse seestpoolt.

Sündmuspaigal viibinud Securitase turvatöötaja arvas, et suurt kahju ei jõudnud varas tekitada, sest turvapatrull saabus kohale vaid mõni minut pärast sissetungi.

Kaupluses oli mõni pudel põrandale lükatud. Täpne kahju on täpsustamisel.

Veidi pärast kella kahte öösel murti sisse Riia maantee Maxima taga asuvasse taara vastuvõttu-kauplusesse.

Seal oli viinalemb purustanud kaupluse klaasukse munakividega. Kohal viibinud turvatöötaja nentis, et ilmselt jõudis sissetungija või jõudsid sissetungijad üht-teist kaasa haarata.

Käidud oli nii õllekülmikute kui kange alkoholi riiuli kallal.

Ilmselt jäi lihavõttepühade tähistajale aga noosist väheseks, sest pärast kella 4 hommikul sai Pärnu politsei kolmandagi väljakutse - Riia maantee 58 asuvasse Joogikauplusesse.

Sealgi oli kurikael purustanud kaupluse ukse ja selle tekitatud avause kaudu seestpoolt avanud. Kahju on siingi selgitamisel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles