Pärnu Vesi otsib hankega vee- ja kanalisatsioonitorustike ehitajat

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanalisatsioonitorustiku rajamine. Foto on illustreeriv.
Kanalisatsioonitorustiku rajamine. Foto on illustreeriv. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Pärnu linna vee-ettevõte Pärnu Vesi kuulutas välja riigihanke Piiri tänava ja sellega külgnevate tänavate ühisveevärgi ja -kanalisatsiooni torustike projekteerimis- ja ehitustööde tegemiseks.

Hanke võitja peab projekteerima ja ehitama vee tänavatorustikku ligikaudu 894 meetri ulatuses ja kanalisatsiooni tänavatorustikku ligikaudu 1503 meetri ulatuses ning projekteerima ja ehitama reoveekanalisatsiooni pumpla. Kõikidele tänavatorustikega piirnevatele kinnistutele projekteeritakse ja rajatakse nõuetekohased vee- ja kanalisatsiooniühendused.

Hankelepingu kavandatav alguskuupäev on tänavu 1. aprill ja kavandatav lõppkuupäev 2. detsember 2015.

Pakkuja või ühispakkujate viimase kahe majandusaasta netokäive ehitustööde teostamisel peab olema igal aastal minimaalselt miljon eurot.

Pakkuja peab viimase viie aasta jooksul olema teinud ja lõpule viinud vähemalt kolm hankelepingut, mille raames rajati või rekonstrueeriti ühisveevärgi ja -kanalisatsiooni torustikke hankelepingu elluviimise ajaks hoonestatud tiheasustusega piirkonnas, iga hankelepingu raames rajatud vee- ja kanalisatsioonitorustike kogupikkus minimaalselt 2,5 kilomeetrit.

Pakkumiste esitamise tähtaeg on 21. veebruar.

Lepingu rahastajad on SA Keskonnainvesteerigute Keskus ja AS Pärnu Vesi.

Piiri tänav koos külgnevate tänavatega on esimene osa Tallinna maantee, Lille, Raba ja Allika tänava piirkonna ühisveevärgi ja -kanalisatsiooni torustike rajamise projektist, seisab hanketeates.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles