Rähni tänaval kriibiti autot

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeva õhtul kriibiti Pärnus Rähni tänavale pargitud sõiduautot Škoda.
Laupäeva õhtul kriibiti Pärnus Rähni tänavale pargitud sõiduautot Škoda. Foto: Erakogu

Pärnus Rähni tänaval kriibiti eile õhtul tänavale pargitud sõiduautot.

Kellegi kuri käsi tõmbas eile õhtul Rähni 11 maja juures tänavale pargitud sõiduautole Škoda parempoolsele küljele terava esemega pika kriimu.

Auto omaniku sõnutsi kriibiti restorani Paradiis lähedale pargitud autot kella 19 ja südaöö vahel, kui ta vigastuse auto küljel avastas.

Omaniku jutu järgi oli keegi õhtu jooksul teatanud politseile, et tema auto on valesti pargitud, kuid kohal käinud mundrikandjad rikkumist ei tuvastanud.

“Auto oli pargitud kõigi reeglite järgi,” kinnitas selle omanik. “Parkimist keelavaid liiklusmärke tänava ääres ei ole. Sõitsin isegi ühe küljega lumevalli peale, et tänaval teistele liiklejatele rohkem ruumi jääks, piisavalt ruumi oli maja ees kõnniteelgi.”

Kahjustada saanud auto omanik lisas, et ta ei takistanud kellelgi hoovist väljasõitu.

“Mul on kahtlus, et sama inimene, kes kutsus politsei, kahjustas minu autot,” märkis autokriimustamise ohver.

Rikutud auto omanik lubas sõiduki lõhkuja tabamist aitava info eest maksta vaevatasu. Auto kriipimist märganud pealtnägijad saavad sellest teada anda politseile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles