Are lähedal põles suure leegiga veoauto

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaal Ares põles eile suure leegiga veoauto.
Pärnumaal Ares põles eile suure leegiga veoauto. Foto: Ekraanitõmmis videost

Eile õhtul süttis Pärnumaal Ares veoauto, mis põles lahtise leegiga. Maanteeinfokeskuse teatel oli liiklus Via Baltical eile mõnda aega suletud, hiljem häiritud.

Häirekeskus sai teate veoauto põlengust kell 21.34, ütles Lääne prefektuuri pressiesindaja Kristi Kais.

Lääne päästekeskuse pressiesindaja Evelin Tringi sõnade kohaselt olid veoauto koormas gaasiballoonid. Päästjad said põlengu kontrolli alla kell 22.33 ja kustutasid veidi enne kella 23.

Õnnetust pealt näinud Edgar kirjeldas Pärnu Postimehele, et oli autoga just rekka'st mööda sõitmas, kui märkasid koos autos olnud sõbraga veoki küljes väikest leeki. „Arutasime sõbraga, et see auto vist põleb,“ rääkis ta.

Seejärel üritas Edgar veokijuhile ohutuledega märku anda, kuid too ei saanud sellest aru. Siis peatasid mehed oma auto, et mehele märku anda, kuid veok sõitis neist mööda. Viimaks õnnestus uuesti veokist mööda sõitnud meestel lehvitades veokjuhi tähelepanu võita ja too pidas auto kinni. „Selleks ajaks oli leek juba päris suur,“ kirjeldas Edgar.

„Juht võttis kõigepealt autost oma asjad ja hakkas siis tuld kustutama. Appi tuli teinegi temaga koos sõitnud autojuht ja tühjaks lasti mõlemad tulekustutid,“ rääkis Edgar. „Korraks tundus, et tuli kustus, kuid siis põles jälle.“

„Mingil hetkel käis korralik pauk,“ kirjeldas Edgar autopõlengut.

Vahepeal oli Edgari sõber helistanud häirekeskuse numbril 112 ja abi kutsunud. Päästjad jõudsid tema jutu järgi sündmuskohale umbes 10–15 minutiga.

Internetiportaali YouTube on üles riputatud mitu videot Ares toimunud veokipõlengust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles