"Garage 48" jõuab Pärnusse

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevadel toimunud "Garage 48" võitis Pärnu infotehnoloogiafirma Taptapsoft. Pildil ettevõtte juhid Tarmo Protsin (vasakul) ja Martin Veeris.
Kevadel toimunud "Garage 48" võitis Pärnu infotehnoloogiafirma Taptapsoft. Pildil ettevõtte juhid Tarmo Protsin (vasakul) ja Martin Veeris. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnu saavutas kokkuleppe, et sel sügisel peetakse IT-firmade üritus "Garage 48" Pärnu kutsehariduskeskuses, vahendasid ERRi raadiouudised.

"Garage 48" on selline üritusformaat, kus tarkvaraarendajatest, disaineritest ja turundajatest koostatud meeskonnad püüavad luua väljavalitud ideedele reaalseid lahendusi.

Pärnumaa ettevõtlus- ja arenduskeskuse juhatuse liikme Sulev Alajõe sõnutsi tuuakse "Garage 48" Pärnusse näitamaks, et tegu pole ainult pealinnakeskse üritusega ning et saada sellele laiemat kandepinda ja kasutada ära Pärnu soodsat asukohta ja huvi.

Kevadel toimunud "Garage 48" võitis Pärnu infotehnoloogiafirma Taptapsoft, mis loob väike- ja projektiteatritele iPadi rakendust, mille abil oleks võimalik mugavalt ja paindlikult esitada heli.

"Garage 48" toimub Pärnus 11.–13. oktoobrini ettevõtlusnädala raames.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles