Kalamees püüdis Pärnu jõest piraka haugi

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu jõest püütud pirakas haug.
Pärnu jõest püütud pirakas haug. Foto: Lugeja pilt

Laupäeva pärastlõunal püüdis Pärnu kalamees Aleksandr Bolotov Pärnu jõest Reiu sadama lähedal 11,8 kilogrammi kaaluva  ja 115 sentimeetri pikkuse haugi.


Bolotov ütles Pärnu Postimehele, et tema teada on see Pärnu kandi selle aasta rekordsuur haug, kuna viimasest rekordist räägiti paar nädalat tagasi ja siis püütud haug oli kaalunud 11,2 kilogrammi.



Paadiga kalale läinud Bolotov ei vinnanud pirakat kala siiski üksi paati, teda abistas kaaslane Roman Mudarissov. „Kalast saadi jagu kahekesi suurte pingutustega,“ rääkis Bolotov.



Suure haugi oma paati vinnanud kalamees rääkis, et üllatus oli väga suur. „Olime umbes paarkümmend minutit tagasi püüdma hakanud kui selline pirakas kala otsa hakkas. Eelmisel nädalal käisime kalal ja ei saanud üldse midagi,“ ütles Bolotov, kelle senine enda püütud priskeim kala on kaalunud vaid 3,5 kilogrammi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles