Juuli oli abiellujate kuu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Teet Malsroos / SL Õhtuleht

Südasuvine juulikuu meelitas Pärnumaal abielluma 50 paari, maakonnas registreeriti 72 lapse sünd.


Pärnu maavalitsuse perekonnaseisuosakonna juhataja Liis Rauski ütlust mööda on juuli olnud abiellujatele alati lemmikkuu. „Kui käesoleva aasta abielude sõlmimise arv ühes kuus kippus jääma alla kahekümne, siis juulis oli see 50,“ ütles Rausk. „Perekonnaseisuosakonnas ütles oma jah-sõna 48 ja koguduses kaks paari.“



Perekonnaseisuosakond väljastas juulikuus sünnitunnistuse 55 väikesele ilmakodanikule, omavalitsustes registreeriti 17 lapse sünd. Vastsündinutest 39 olid poisslapsed, 33 tütarlapsed.


33 perele oli see esimene kord lapsevanemaks saada, 25 perekonda sündis teine laps, kümnesse perre kolmas laps, kolme perre neljas laps ja üks pere sai neljale olemasolevale lapsele lisa.



Surmajuhtumeid pandi möödunud kuul kirja 86, neist 52 registreeriti perekonnaseisuosakonnas ja 34 omavalitsustes. Surmatunnistus väljastati 50 mehele ja 36 naisele. Abielulahutuse akte koostati 12.




2008. aasta juulis oli sünniaktide arv 83, surmajuhtumeid registreeriti 97, abielusid sõlmiti 61 ning lahutusi vormistati 14.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles