Mainekas telekanal tutvustab Pärnut

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahvusvaheline telekanal Nautical Channel näitab saadet Pärnu purjetamisnädalast.
Rahvusvaheline telekanal Nautical Channel näitab saadet Pärnu purjetamisnädalast. Foto: promo

Pühapäeva, 22. septembri õhtul näitab rahvusvaheline telekanal Nautical Channel teleklippi „Pänu Sailing Week 2013“. Videolõik, kus tutvustatakse nii purjetamisnädalat kui ka Pärnu linna, valmis Pärnu linnavalitsuse ja Pärnu jahtklubi koostöös.

Pärnu jahtklubi eestvedamisel toimus 14.–22. juunini rahvusvaheline Pärnu purjetamisnädal „Pärnu Sailing Week 2013“. Juba kolmandat korda toimunud purjetamisfestival koosnes kuuest regatist, kus olid esindatud erinevad purjetamisdistsipliinid: mõeldud oli nii algajatele, noortele kui ka maailma tipp-professionaalidele.

Pärnu linnavalitsus koostöös Pärnu jahtkubiga tellis Menu Kirjastus OÜ-lt telesaate „Pärnu Sailing Week 2013“ raames toimuvatest üritustest ja ühtlasi Pärnu linnast kui turismisihtkohast. See videotutvustus on peagi eetris Nautical Channelis.

 Nautical Channel on ainuke rahvusvaheline purjesporti ja merendust kajastav kanal maailmas, mille vaatajaskond 37 riigis ulatub üle 20 miljoni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles