Patrullid tabasid hulga dokumentideta lätlasi

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik

Politsei- ja piirivalveamet on viimaste päevadega tabanud hulgaliselt Lätist tulnuid ja ühe USA kodaniku, kellel pole olnud ette näidata kehtivat reisidokumenti.



Eile hommikul kell 8.40 kontrolliti Tallinna–Pärnu–Ikla maantee 163. kilomeetril Läti Vabariigi sõidukit Volkswagen Polo, milles reisinud  1975. aastal sündinud Läti Vabariigi kodanikul ei olnud reisidokumenti, teavitas politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Maimo-Lii Paloveer.



Eile kella 14.10 jäi sealsamas paigas vahele Ford Scorpio, milles sõitnud 1989. aastal sündinud Läti Vabariigi kodanikul polnud dokumenti.



Tund aega hiljem kontrolliti Läti Vabariigi sõidukit Volkswagen LT46, kus neljal kaassõitjal ei olnud kehtivaid reisidokumente.



Laupäeval kella 9 ajal jäi Tallinna–Pärnu–Ikla maantee 144. kilomeetril sõit katki sõiduautoga naaberriigist saabunud Läti kodanikul, kes oli reisi ette võtnud nõutava dokumendita.



Laupäeval kell 10.20 peatasid politsei- ja piirivalveametnikud sealsamas taas ühe dokumentideta lätlase sõiduauto.



Reede hommikul enne kümmet avastas patrull aga Tallinna–Pärnu–Ikla maantee 182. kilomeetril 1988. aastal sündinud Ameerika Ühendriikide kodaniku, kes oli nii kaugele tulnud reisidokumendita.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles