Tele2 võrgus võib ööl vastu neljapäeva esineda katkestusi

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Jüri Rüsülainen/Valgamaalane

Mobiilsideoperaatori Tele2 teatel toimuvad ööl vastu neljapäeva tarkvarauuendustööd, mis puudutavad peamiselt Pärnumaad.


„Tele2 on kahel viimasel aastal investeerinud mobiilsidelevi kvaliteeti üle 500 miljoni krooni, olles rajanud ligi 500 levialajaama üle Eesti. Käesoleval aastal jätkame investeeringuid ning mobiilsidevõrgu tarkvarauuendused on oluline osa sellest. Uue tarkvara juurutamisega soovime veelgi tõhustada võrgu töökindlust, võimsust ja kiirust,“ lausus Tele2 kommunikatsioonijuht Kersti Gorstov.



Vältimaks arendustöödega kaasnevaid võimalikke ebamugavusi, toimuvad tarkvarauuendused öösel kella 2 ja 5 viie vahel. Tööde ajal võib esineda lühiajalisi katkestusi teenuse kasutamisel. Kui pärast hooldustööde lõppu esineb häireid teenuse kasutamisel, soovitame mobiiltelefon välja ja uuesti sisse lülitada.



3,5G võrgus toimivad teenused endisel viisil neile, kel on 3,5G võimalust toetavad mobiiltelefonid.



Hädaabinumbrile 112 saab helistada ka hooldustööde ajal. Selleks tuleb eemaldada mobiiltelefonist SIM-kaart ning valida hädaabinumber 112, mobiiltelefon valib automaatselt kättesaadavaima vaba kõnekanali.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles