Loodusmaja lõi keskkonnaametiga punti

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu loodusmaja.
Pärnu loodusmaja. Foto: Internet

Keskkonnaamet allkirjastas Pärnu loodusmajaga keskkonnahariduse edendamiseks koostööleppe.


Koostöös Pärnu loodusmaja õpetajatega on keskkonnaamet varem teinud mitu ühist õppereisi. Nüüd soovitakse koostöös korraldada nii õpilastele kui täiskasvanutele keskkonnahariduslikke üritusi, viia läbi õppekava täiendavaid õppeprogramme ja projekte, vahetada informatsiooni ja leida täiendavaid ressursse keskkonnahariduse edendamiseks.



"Kui ühendame jõu teiste keskkonnaharidust kujundavate asutuste ja organisatsioonidega, tugevdame keskkonnahariduse võrgustikku Eestis ja areneme koos, õppides üksteise kogemustest. Tegutseme ju üheskoos selle nimel, et kõik Eesti elanikud väärtustaksid mitmekesist keskkonda ja elurikkust ning käituksid vastutustundlikult," ütles keskkonnaameti peadirektori asetäitja Erik Kosenkranius.



Pärnu loodusmaja missioon on kujundada õpilastes ja täiskasvanutes looduskeskkonda väärtustavat maailmapilti ja käitumist ning keskkonda säästvat tarbimist.



Keskkonnaamet sõlmis samalaadse koostööleppe veel RMK Sagadi metsakeskuse, Pühalepa vallavalitsuse ja Võrumaa kutsehariduskeskusega.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles