Tasuta internetikoolitused lõpevad selle nädalaga

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Internet..
Internet.. Foto: AP Photo / Scanpix.

Kuni 26. märtsini on kõigil tööpäevadel 10-14 põllumajanduse registrite ja informatsiooni ameti (PRIA) Pärnumaa teenindusbüroos viimane võimalus saada tasuta ID-kaardi ja e-teenuste alast lühinõustamist.


““Ole kaasas!” projekti esimene etapp lõpeb märtsis ja PRIA teenindusbüroo on viimane lühikoolituste peatumiskoht Pärnumaal,” ütles lühikoolituste IT Koolituskeskuse poolne projektijuht Tiia Vok.



Lühikoolitusel saab teavet alates internetist info leidmisest, internetipanga kasutamisest kuni digiallkirja, Mobiil-ID ja PRIA e-toetustaotluste täitmiseni.



PRIA Pärnumaa teenindusbüroo asub Pärnus Haapsalu mnt 86. Nõustamine on nii eesti kui vene keeles ja kestab orienteeruvalt 15 minutit.



Koolitusele tulles võtta kaasas ID-kaart ja selle PIN-koodid (PIN1 ja PIN2-kood). Kui PIN-koodid on ununenud või kadunud, saab uued koodid kodakondsus- ja migratsioonibüroost (tasuta), Swedbanki ja SEBi pangakontorist (teenustasu kuni 30 krooni).



”Ole kaasas!” on Vaata Maailma Sihtasutuse, EMT, Elioni ja Microlinki algatatud inimeste internetti kaasamise projekt. Koolituse läbinutele pakuvad EMT ja Elion soodushinnaga arvutit ja internetti. Projekti kaasrahastab Euroopa regionaalarengu fond.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles