Pärnu kolledž tähistab aastapäeva

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu kolledž.
Pärnu kolledž. Foto: Urmas Luik

Neljateistaastaseks saav Tartu ülikooli Pärnu kolledž tähistab seda sündmust kahel päeval: Pärnu kolledži ametlikul sünnipäeval 17. mail ja 19. mail.


17. mai hommikul kell 9 heisatakse Pärnu kolledži ees pidulikult lipp ja lauldakse üliõpilaste hümni “Gaudeamust”, seejärel on kõik oodatud sünnipäevatordiga maiustama, teavitas Pärnu kolledži turundusspetsialist Birgit Tuulemäe.



19. mail algusega kell 20 toimub Bravo Lounge’is pidu Pärnu kolledži tudengitele, vilistlastele ja kõikidele endistele ja praegustele töötajatele. Esineb vokaal-instrumentaalansambel Akadeemikud, toimub moedemonstratsioon “Akadeemiline 14”, luulevõistlus “Ood kevadisele kolledžile” ja palju muud põnevat . Kohal on kolledži nüüdseks juba palju kuulsust kogunud DJ Lenz ISE, kes mängib ainult kõige paremat muusikat. Sissepääs on tasuta.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles