Evelin Ilves tunnustas Tõstamaa neiu saavutusi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Presidendiproua Evelin Ilves hindas kõrgelt Tõstamaa neiu Liina Laasma (keskel vasakul) sportlikke saavutusi. Noore sportlase preemia pälvisid veel suusahüppaja Kristjan Ilves ja ujuja Eric Töttile.
Presidendiproua Evelin Ilves hindas kõrgelt Tõstamaa neiu Liina Laasma (keskel vasakul) sportlikke saavutusi. Noore sportlase preemia pälvisid veel suusahüppaja Kristjan Ilves ja ujuja Eric Töttile. Foto: Toomas Volmer

Täna Tallinnas presidendi kantseleis toimunud vastuvõtul andis presidendiproua Evelin Ilves noore sportlase preemia Tõstamaa keskkoolis õppivale odaviskajale Liina Laasmale, suusahüppajale-kahevõistlejale Kristjan Ilvesele ja ujuja Eric Töttile.

Mullu ülemaailmsel gümnasiaadil Kataris ja noorte olümpiapäevadel Soomes esikoha võitnud ja Pärnumaa parima spordineiu tiitli pälvinud 18aastane Laasma sai SA Vabariigi Presidendi Kultuurirahastu presidendi abikaasa allfondilt preemiaks 20 000 krooni.

”Mul on väga hea meel, et eelmisel aastal esimest korda välja antud preemia on innustanud noori sportlasi ja aidanud neil rahvusvahelist edu saavutada,” ütles Evelin Ilves. “Noore sportlase preemiat on Eesti spordi edendamiseks vaja ja see aitab tublidel tegijatel veelgi paremaid tulemusi saavutada.”

Noore sportlase preemiaga tunnustatakse kuni 21aastasi väga heade õpitulemustega noori ja on ette nähtud treening- ning võistluskulude katteks. Kaks korda aastas välja antavat preemiat rahastab Nordea Pank.

Mullu pälvisid preemia võistlustantsijad Oliver Kips ja Kristina Morozjuk, vehkleja Erika Kirpu ning jalgpallur Anete Paulus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles