Pärnu juhtimiskonverents lõpeb presidendi kärajatega

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
President Toomas Hendrik Ilves.
President Toomas Hendrik Ilves. Foto: Toomas Huik/ Postimees

Eile algas 15. Pärnu juhtimiskonverents, mille teema on "Uue kümnendi võimalused"; konverentsi viimane sessioon täna pärastlõunal toimub koostöös presidendi kärajatega.

Pärnu konverentside seos Pärnuga piirdub toimumiskohaga, sest korraldamine käib Tallinnas. 15 aasta eest otsustati konverentse just Pärnus korraldama hakata, sest Tallinnas toimus kokkusaamisi niigi palju, vahendas ERR.ee teleuudiseid.

Pärnus aga oli juba piisavalt korralikke hotelle ja paiku, kus konverentse pidada. Teemad olid tänastega võrreldes mõnevõrra teistsugused, rääkis Pärnu konverentside tegevjuht Toomas Tamsar.

"Tookord oli võtmeküsimus Eesti juhtide omavaheline kogemustevahetus," ütles Tamsar. /---/ "Teemad on natuke muutunud, aga ma arvan, et selle konverentsi olemus väga palju ei ole muutunud."

Tamsar ütles, et eelmisel aastal andis masu end tõsiselt tunda, osalejaid oli vähem ja meeleolu polnud ka kaugeltki see.

"Tänavu oli selles mõttes meeldivam, et inimesed on letargiast väljas ja hoopis rõõmsam ja positiivsem meeleolu valitsemas. Küll ma ei julgeks väita, et see näitab tänavu, et inimesi ka palju rohkem on, et sellega oleks rasked ajad lõppenud, seda vast mitte, aga on teine tunne."

Tänavune juhtimiskonverents saab uhke lõpu. Pärastlõunal jõuavad Pärnu kontserdimaja president Toomas Hendrik Ilves ja presidendi kärajad. Algab konverentsi viimane sessioon "Eesti võimalused".

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles