Kohus teeb otsuse Segeri rahavaidluses kannatanutega nädalaga

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mikk Seger.
Mikk Seger. Foto: PP

Tallinna ringkonnakohus vaagis eile kolme noormehe surmaga liiklusõnnetuse põhjustamise eest vangistatud Mikk Segeri kaebust hukkunute omastele määratud kahjuhüvitistele ning langetab selles otsuse 9. novembril.

Segeri (24) esindaja Kristiina Lee vaidlustas Pärnu maakohtu 21. juuli otsuse, millega mõisteti kannatanute moraalse kahju hüvitamiseks välja 600 000 krooni, vahendas ERRi uudisteportaal.

Maakohus rahuldas kannatanute tsiviilhagid osaliselt ja mõistis Segerilt poja kaotanud Raivole 200 000 krooni ning kaks poega kaotanud Üllele 400 000 krooni, kuid jättis tema materiaalse kahju hüvitamise nõude 26 215 krooni ja 30 senti rahuldamata.

Kannatanud nõudsid Segerilt kokku üle 10 miljoni krooni neile põhjustatud kannatuste eest.

Kohus mõistis Segeri ränga liiklusõnnetuse põhjustamise eest seitsmeks aastaks ja kuueks kuuks vangi ning ta asus Tartu vanglas karistust kandma mullu 23. novembril.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles