Pärnu noored elektroonikud olid taas edukad

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa kutsehariduskeskus.
Pärnumaa kutsehariduskeskus. Foto: Urmas Luik

Eile Tallinna polütehnikumis toimunud elektroonikaseadmete koostaja eriala kutsevõistlused olid Pärnumaa kutsehariduskeskusele edukad, õpilased saavutasid nii individuaalseid kui võistkondlikke auhinnakohti.

Kutsevõistlused võitis kutsehariduskeskuse elektroonikaseadmete koostaja kolmanda kursuse õpilane Janar Tammiksaar, andis teada kutsehariduskeskuse avalike suhete juht Anneli Puudersell.

Koondarvestuses tuli teisele kohale kutsehariduskeskuse esimese kursuse õpilane Taavi Kaljura, kelle töö osutus kõige kvaliteetsemaks jootetööks. Kolmanda koha saavutas kolmanda kursuse õpilane Jasper Põllumäe.

Parimaks võistkonnaks tunnistati Pärnumaa kutsehariduskeskuse võistkond Janar Tammiksaar ja Jasper Põllumäe ning kolmandale kohale tuli võistkond Raigo Kroll ja Taavi Kaljura.

Kutsevõistluste peakohtunik oli Jüri Raik Ericsson ASi Tallinna tehaseset, Pärnumaa kutsehariduskeskusest oli kohtunikuks elektroonikaeriala kutseõpetaja Mart Ronk.
 
Kutsevõistlustel oli vaja täita teooriatest ja sooritada praktilised tööd. Võistlustest võtsid osa kaheliikmelised võistkonnad Tallinna polütehnikumist ja Pärnumaa kutsehariduskeskusest.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles