Volikogu kinnitas Meelis Kuke Pärnu abilinnapeaks

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meelis Kukk.
Meelis Kukk. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Pärnu linnavolikogu kinnitas rahanduse abilinnapeaks Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) liikme Meelis Kuke, kes asub tööle 1. maist.

“Meelis Kukk on üks sihikindlamaid ja printsipiaalsemaid inimesi, keda ma tean,” ütles linnapea Toomas Kivimägi kandidaati tutvustades. “Ta ei ole kerge tüüp, võib-olla natuke kergem kui mina. Aga mulle selline printsipiaalsus rahaasjades meeldib.”

Kivimägi selgitas, et Pärnu vajab jätkuvalt rahanduse abilinnapead, sest linna laenukoormuse lubatud piiridesse saamiseks on veel pikk tee käia. “Kuludel on omadus kasvada, kui vähegi võimaluse annad. Hea on omada pilku väljastpoolt maja,” rääkis linnapea.

Kukk lubas, et jätkab linna säästlikku majandamist läbipaistval ja avatud moel. Kui volikogu liige Peeter Saunpere talt seisukohta maamaksu tõstmise ja Estonia müümise kohta küsis, vastas Kukk, et tema esmane seisukoht on eitav, kuid probleemidesse sisse elades ja arukaid argumente kuulates on ta alati valmis oma seisukohti muutma.

Kukk on sündinud 26. juulil 1959 ja lõpetanud 1982. aastal Tallinna Polütehnilise Instituudi puidutöötlemistehnoloogia ja organiseerimise eriala. Ta on töötanud AS Viisnurga tegevjuhi, Pärnu linnavalitsuse majandusosakonna juhataja ja AS Pärnu Vee juhatuse esimehena. Praegu töötab Kukk Ergo Kindlustuse ASi Lääne piirkonna korporatiivkliendihaldurina.

Eelmine Pärnu rahanduse abilinnapea Annely Akkermann valiti riigikokku. Vastavalt koalitsioonilepingule kuulub rahanduse abilinnapea koht IRLile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles