Tugev tuul seiskas laevaliikluse Manija liinil

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lained. Foto on illustreeriv.
Lained. Foto on illustreeriv. Foto: Ants Liigus

Eile tühistati tugeva tuule tõttu reisiparvlaeva Kihnu Virve väljumised Manilaiu–Munalaiu liinil.

Läänemere põhjaosas puhub lääne- ja edelatuul 5–11 meetrit sekundis, pärastlõunal tugevneb edelatuul puhanguti 15ni. Öösel puhub edela- ja läänetuul 9–14, puhanguti 20 meetrit sekundis, pärast keskööd nõrgeneb kiiresti ja põhjavetes pöördub loodesse. Laine kõrgus on 1,5–3 meetrit, öösel kuni neli meetrit. Pärastlõunal ja öö hakul sajab vihma. Nähtavus on hea, sajus piiratud.  

Liivi lahe põhjaosas ja Väinamerel puhub hommikul läänekaare tuul, päeval pöördub edelasse ja lõunasse 5–11, õhtul iiliti 15 meetrit sekundis, öösel puhub edela- ja läänetuul 8–13, puhanguti 17–20 meetrit sekundis, hommikuks tuul nõrgeneb. Laine kõrgus on 1,5–3 meetrit. Pärastlõunal hakkab vihma sadama, öösel sajuhood harvenevad. Nähtavus on hea, sajus piiratud.

Soome lahel puhub ennelõunal loode- ja läänetuul, pärastlõunal pöördub edelasse ja lõunasse, puhudes 5–11 meetrit sekundis. Õhtul lääneosas puhub tuul iiliti 14 meetrit sekundis, öösel tugevneb edela- ja läänetuul 7–12 meetrini sekundis, puhanguti 15ni. Pärast keskööd aga 20 meetrini sekundis. Ilm on suurema sajuta, õhtust alates sajab vihma ja lörtsi, idaosas lundki. Nähtavus on hea, öösel sajus piiratud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles