Pärnus saab diplomi 29 õde

Teele Talve
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna tervishoiu kõrgkooli, Pärnu haigla, Eesti õdede liidu ja Tartu ülikooli Pärnu kolledži ühisprojekti raames loodud õeõppe lõpetab 29 inimest.
Tallinna tervishoiu kõrgkooli, Pärnu haigla, Eesti õdede liidu ja Tartu ülikooli Pärnu kolledži ühisprojekti raames loodud õeõppe lõpetab 29 inimest. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Jaanuari viimasel päeval saab Pärnus diplomi 29 õeõppe lõpetanut.

Kuu viimasel päeval kell 12 algab Pärnu kontserdimajas aktus, kus rakenduskõrgharidust tõendava diplomi saab 29 haiglaõde. 

Tallinna tervishoiu kõrgkooli turundus- ja kommunikatsioonispetsialisti Andra Premsi teatel on 29 lõpetajat esimesed, kes Pärnust õe rakenduskõrghariduse saavad. 29 lõpetajast 23 jäävad tööle Pärnu haiglasse. 

Õendusõpe jõudis Pärnusse 2014. aastal tänu Tallinna tervishoiu kõrgkooli, Pärnu haigla, Eesti õdede liidu ja Tartu ülikooli Pärnu kolledži ühisprojektile "Kool haiglas". Selle eesmärk on pakkuda Pärnumaa ja Lääne-Eesti inimestele võimalust omandada kodu lähedal kõrgharidus. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles