Sirje Potisepp: See on tunnustus kogu toiduainesektorile

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sirje Potisepp
Sirje Potisepp Foto: Magnus Heinmets

Eesti toiduainetööstuse liidu juht Sirje Potisepp, kes Sindist pärit, pälvib ettevõtluse edendajana presidendilt Valgetähe V klassi teenetemärgi.

Toiduainetööstuse liidu kauane juht Sirje Potisepp oli hommikul väga üllatunud, kui ajakirjanik helistas ja soovis talle presidendilt teenetemärgi saamise puhul õnne. "Loomulikult on väga uhke tunne ja see annab kogu päevaks kõvasti energiat. Lähen just riigikogu komisjoni ja see meeldiv uudis lisab tänasesse päeva motivatsiooni," rõõmustas ta.

Potisepp arvas, et talle teenetemärki andes tunnustab president kogu toiduainetööstust. "Tänavu oli tunnustatute seas veel kaks toiduainetööstuse ettevõtte juhti. Kunagi varem pole toidusektor nii palju tunnustust ühekorraga saanud," märkis ta.

Toiduainetööstuse liidu juhi oletust mööda on tema tunnustuse saajaks esitanud ilmselt märganud, et ta teeb oma tööd hingega ja talle läheb korda Eesti toit. "Olen olnud mitme Eesti toidu tunnusmärgi loomise juures, mind on kutsutud tihti ajakirjanduses Eesti toidust rääkima. Ilmselt on sedagi märgatud," ütles teenetemärgi kavaler.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles