Eesti Laulu poolfinaalis astub üles Sibyl Vane

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sibyl Vane "Thousand Words"
Sibyl Vane "Thousand Words" Foto: Madis Sinivee

Homme astub Eesti Laulu esimeses poolfinaalis televaatajate ette Pärnu bänd Sibyl Vane.

Indie-alternatiivroki trio Sibyl Vane, kuhu kuuluvad Helena Randlaht (vokaal, kitarr), Heiko Leesment (bass) ja Hendrik Liivik (trummid), esitab loo “Thousand Words”. Sügisel tunnistas bändi bassist Pärnu Postimehele, et nad sattusid konkursile tänu kihlveole sõpradega.

Eesti Laul on kollektiivile andnud võimaluse tutvustada oma muusikat laiemale publikule. Leesment on Pärnu Postimehele tunnitanud, et nende lugu eristub teistest. Kas erinemine kujuneb tugevuseks või Achilleuse kannaks, näitab muusiku sõnutsi juba poolfinaali hääletustulemus.

Neile, kes laupäeva õhtul üksi teleka ees passida ei viitsi, võivad omadele kaasa elada Eesti Laulu ühisvaatamisel kultuuriklubis Tempel.

Esimeses poolfinaalis rohkem pärnakaid ei näe. Küll saab publik omadele kaasa elada 17. veebruaril toimuvas teises poolfinaalis, kui televaatajate ette astuvad suvepealinnast pärit muusik Karl-Kristjan Kingi ja Lihula muusikakooli lõpetanud trummar Siim Koppel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles