Pärnu õpilased tõid Creatlonilt kaksikvõidu

Meelis Kalme
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Vanalinna Põhikool.
Pärnu Vanalinna Põhikool. Foto: Madis Sinivee/

Reedel majandusalase loovvõistluse Creatlon üldvõitjaks tuli Pärnu Vanalinna põhikooli võistkond, pjedestaali teisel astmele jõudis Mai kooli meeskond.

Creatlon ehk üle-eestiline ettevõtlusteemaline meeskonnamäng koosnes sel aastal kolmest voorust. Neist esimeses panid tiimide liikmed teadmised proovile viktoriinis. Seejärel tuli neil näidata oskusi meeskonnamängus ja kolmandas etapis said noored näidata loovust, mõeldes välja äri- või sotsiaalse teo.

Võitjate meeskonnal tärkas idee korraldada väljasõite nendele peredele, kelle vanematel ei ole rahaliselt võimalik lapsi ekskursioonidele saata. Noorte mõte oli luua organisatsioon, mis just sellistele peredele ajaveetmise võimalusi pakuks.

Üldarvestuses kolmandaks tuli Tartu Forseliuse kooli võistkond. Meeskonnamängus oli järjestus järgmine: Vanalinna põhikool, Forseliuse kool ja ja Mai kool. Loovülesande lahendamises osutus parimaks Mai kool, teine oli Vanalinna põhikool ja kolmas Antsla gümnaasium.

Creatloni parimatele korraldab Estonian Business School ärimeestele väärilise väljasõidu Saaremaale. Õpilased viiakse lennukiga saarele, kus neile tutvustatakse kohalikke ettevõtteid ja nende tegevust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles