Ammende villa juurde rajati Tesla laadimispunkt (1)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tesla Model S laadimispunktis Californias. Foto on illustratiivne.
Tesla Model S laadimispunktis Californias. Foto on illustratiivne. Foto: Sam Micovich/Reuters

Pärnusse Ammende villa juurde rajati läinud kuul elektriautode tootja Tesla Destination Charging laadimispunkt.

Ammende villa hotellijuht Sven-Erik Volberg ütles, et hotelli parkimisalal on Tesla universaalne laadimisjaam juba kuu aega. “Ükski hotelli külalistest pole seda veel kasutanud, kuid me ise oleme seda kasutanud ja täitsa töötab,” märkis ta.

Hotellijuhi sõnutsi avaldas Ammende villa soovi laadimispunkt rajada. Ooteaeg oli seejuures ligikaudu neli kuud, kuid hotell-restoran vastas Tesla seatud kriteeriumidele. “Pärast seda, kui otsus oli vastu võetud, jõudis nende Hollandi tehasest seade kolme päevaga kohale. Kohalikud elektrikäitlejad panid selle meile üles ja katsetasime veebi kaudu, tehasest kontrolliti kõik üle,” rääkis Volberg.

Mere puiestee 7 hotell-restorani parkimisalal asub kaks laadijat: nii Tesla oma kui ka universaalne, mis on mõeldud muudele autodele. Laadijad on 32amprise võimsusega.

Hotellijuhi sõnade kohaselt saavad suure tõenäosusega kõik restorani ja hotelli külastajad suve lõpuni elektriautosid tasuta laadida. “Kas pärast seda väike tasu rakendub, oleneb nõudlusest. Majakülalistele on see kindlasti tasuta,” lubas Volberg.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles