Jaanus Nõmmsalu: juhtunu ei ole mulle veel kohale jõudnud

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanus Nõmmsalu.
Jaanus Nõmmsalu. Foto: Erakogu

Kolmapäeval Pärnu spordihalli juures autovarguse ohvriks langenud võrkpallur Jaanus Nõmmsalu on juhtunust šokist ja arvab, et asja seedimine võtab mõne aja.

Kolmapäeval enne lõunat käis tundmatu mees vargil Pärnu spordihallis treeninud Pärnu võrkpalliklubi meeskonna garderoobis ja võttis kaasa meeskonnaga koos treeniva Nõmmsalu auto ning leegionär Bryan Farani isiklikke asju.

Nõmmsalu hindas oma 2006. aasta auto turuväärtuseks vanas rahas 150 000 – 200 000 krooni, peale selle olid tema teatel autos suur summa panka viimist ootavat sularaha, turvatool, spordikotid ja dokumendid.

“Auk on must ja sügav praegu,” ütles Nõmmsalu. “Olen töötu ja nüüd varastati auto ära, selles olnud muud asjad takkaotsa. Ega tegelikult olegi see asi veel päriselt mulle kohale jõudnud. Eks ta jõuab siis, kui on vaja ringi sõita ja avastan, et autot polegi.”

Võrkpalluri teatel tuvastas ta autovarguse alles mõni aeg pärast juhtunut.

“Algul käis brasiillanne riietusruumis ja nägi, et keegi on asjade kallal käinud,” meenutas võrkpallur juhtunut. “Läksime kõik kohe omi asju kontrollima ja katsusin oma püksitasku üle: mobiiltelefon oli alles. Seega ei hakanud autopulti otsimagi. Avastasin selle kadumise alles pärast trenni lõppu, kui hakkasin ära minema.”

Nõmmsalu lisas, et kuna kellelgi peale klubi leegionäri pealtnäha midagi kadunud ei olnud, arvas brasiillanne esimese hooga, et äkki jättis ta oma asjad sootuks hotelli. Nii teavitati vargusest politseid alles pärast võrkpallimeeskonna treeningu lõppu, kui Nõmmsalu avastas oma auto kadumise.

Nõmmsalu kinnitusel oli selline varguse ohvriks langemine tema karjääri jooksul esimene.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles