Keskkonnahariduse andjad kohtuvad Pärnus

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu- ja Viljandimaa lasteaedade ja koolide juhid, aineõpetajad, keskkonnahariduskeskuste esindajad ja retkejuhid kohtuvad reedel Pärnus Strandis, konverentsi “Keskkonnaharidus kujundab mõtteviisi” avasõnad ütleb neile keskkonnaameti peadirektor Andres Onemar.

Ettekandjate hulgas on koolitus- ja nõustamiskeskuse MTÜ Hared esindajad Sirje ja Georg Aher, kes selgitavad keskkonnahariduse seoseid uue õppekavaga ja selles valdkonnas tulemusliku õppeni jõudmist. Sama teemat, kuid õppekava kodustamise vaatevinklist jätkab Pärnu linnavalitsuse üldhariduse peaspetsialist Virve Laube.

Klimatoloog Sven Erik Enno võtab jutuks päikese ja äikese kui taevast tule ja soojuse andjad, geoloog Kalle Suuroja selgitab tule ja planeedi Maa sidusust ning teemal “Leegist leitud mõtteviis” kõneleb Pärnu muuseumi direktor Aldur Vunk.

Töötubades käsitletakse näiteks atmosfääri uurimise viise koolis, juhendaja Kilingi-Nõmme gümnaasiumi õpetaja Elli Altin, ja tule, vee ning soojuse tutvustamise võimalusi lastele Pärnu Kesklinna lasteaia õpetaja Kiira Kuriku vedamisel.

Kuulajatele tasuta konverentsiga teavitatakse keskkonnaharidusest huvitunuid päevakajalistest teemadest, tihendatakse nende ja teadusasutuste esindajate töist suhtlust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles