Kohus saatis kasutütart ahistanud mehe tingimisi vangi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik

Pärnu maakohus saatis täna tingimisi vangi mehe, kes neli aastat tagasi kasutas ära oma abikaasa kodust eemalolekut ja ahistas seksuaalselt tema väikest tütart.


Süüdistuse järgi pani 1973. aastal sündinud mees kuriteod toime 2004. ja 2005. aastal, kui pereema oli sunnitud pikemat aega kodust eemal olema. Kasuisa hakkas toona alles 11aastast tütart seksuaalselt ahistama, kasutades last nelja kuu vältel ära oma sugulise kire rahuldamiseks, vahendas uudisteagentuur BNS.



Kuriteod lõppesid siis, kui mehe elukaaslasel avanes võimalus taas koju naasta ning peagi tulid pereisa võikad teod avalikuks. "Politsei käivitas 2005. aastal kriminaaluurimise, mis jäi aga esialgu ootele, kuna mees hakkas end varjama ja ta tuli tagaotsitavaks kuulutada," ütles Lääne ringkonnaprokurör Anne Sillaots BNSile.



Tänavu sai politsei mehe lõpuks kätte ning prokuratuur esitas talle süüdistuse sugulise kire rahuldamises lapseealisega ning noorema kui 18aastase kannatanu vägistamise katses.



Pärnu maakohus mõistis mehe täna süüdi ja karistas teda nelja-aastase tingimisi vangistusega viie aasta pikkuse katseajaga. Mees tunnistas end kohtus süüdi ja kahetses tehtut.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles