Volikogu aseesimeheks valitakse Tatjana Jaanson

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tatjana Jaanson.
Tatjana Jaanson. Foto: PP

Pärnu linnavolikogu valib volitused peatanud Epp Kloostri asemel volikogu aseesimeheks Tatjana Jaansoni (pildil), volikogus asendab Kloostrit Jaan Krinal.

Senine linnavolikogu aseesimees sotsiaaldemokraat Epp Klooster otsustas oma tegevuse volikogus pooleks aastaks peatada. Tema asemel tuleb volikogusse Krinal, sest Maret Põlluste ja Valter Parve loobusid asendusliikme kohast.

Krinal töötab Lääne maksu- ja tollikeskuse juhatajana. Sotside ettepaneku kohaselt võiks temast Kloostri asemel saada volikogu sotsiaalkomisjoni esimees, kuid volikogu aseesimehe kohale pakub erakond siiski varem volikogus töötanud Jaansonit.

Toomas Kivimägi valimisliidust, Reformierakonnast, Isamaa ja Res Publica Liidust ja sotsiaaldemokraatidest koosnev Pärnu võimuliit on ametikohad jaotanud nii, et volikogu esimehe koht kuulub Kivimägi valimisliidule ja aseesimeeste kohad erakondadele.

Ehkki sotsidel on volikogus ainult kaks kohta, valitakse neljapäeval volikogule kolmas aseesimees ja kõigi eelduste järgi saab selleks sotside ettepanekul Jaanson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles