Looduse Omnibuss näitab parimaid fotosid

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Pärimusmuusika ait
Viljandi Pärimusmuusika ait Foto: Urmas Volmer

Kümnendat aastaringi sõitev Looduse Omnibuss viib huvilised pühapäeval Viljandisse, kus pärimusmuusika aidas toimuval loodusõhtul näeb parimaid looduspilte.

Oma pilte näitavad äsja Riias lõppenud Baltimaade esimese loodusfotovõistluse võitjad Kaido Haagen, Arne Ader, Silver Kommusaar, Mati Kose ja Margus Muts. Suurel ekraanil näidatakse ka Soome võistluse „Aasta loodusfoto 2011“ paremaid töid.

Looduse Omnibussi eestvedaja Jaan Riisi sõnul on Mulgimaad tutvustava retke tipphetk noorte looduskaitsjate tunnustamine. Keskkonnaminister Keit Pentus annab üle esimesed 20 aumärki parimatele, õhtu muusikaline juht on Metsatöllist tuntud Lauri Õunapuu, kunstiline juht Rohke Debelakk.

Looduse Omnibuss väljub Mulgimaa retkele kell 10 Pärnus tavakohaselt Endla teatri eest. Seekordne retkejuht on looduskaitsja Kaja Kübar.

Retke hind sisaldab rahvustoitu mulgi putru ja loodusõhtu piletit. Lähem info Looduse Omnibussi kodulehel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles