Pärnumaa vähekindlustatud lapsi ootab Inglipuul 71 kingitust

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heategevusprojekti Inglipuu abiga jõuab jõuludeks Pärnumaa vähekindlustatud lasteni 71 kingitust.
Heategevusprojekti Inglipuu abiga jõuab jõuludeks Pärnumaa vähekindlustatud lasteni 71 kingitust. Foto: Maxima Eesti

Heategevusprojekti Inglipuu abiga jõuab jõuludeks Pärnumaa vähekindlustatud lasteni 71 kingitust.

Eesti sotsiaaltöö assotsiatsiooni eestseisuse liikme Mart-Peeter Ersi sõnutsi kogusid laste soovid kokku sotsiaaltöötajad, kes on nende perede eluoluga kõige paremini kursis.

”Näeme, et majandusel läheb hästi, ja seepärast ei oska me sageli isegi ette kujutada, et me seas on inimesi, kes kogevad vaesust. Selleks on väga erinevaid põhjuseid, miks Inglipuu laste peredel endal puudub raha kingituste ostmiseks. Näiteks oli Inglipuul soov väikeselt tüdrukult, keda kasvatab tema vanaema. Vanaema aga saab üsna väikest pensioni ja kasvatab oma tütre last, kuna tema tütar ise on puudega,” selgitas Erss.

Erss kinnitas, et lapsed, kellele heategijad kinke tegid, ootavad ja vajavad neid väga.

Heategevusprojekti korraldanud Maxima Eesti jaeketi tegevjuhi kohusetäitja Marko Põder tänas kõiki inimesi, kes pühade eel oma panuse Inglipuu projekti andsid. “Kaheksandat aastat toimunud projekt tõestas, et meil Eestimaal on väga-väga palju suure südamega inimesi. Tänavu näitasid inimesed üles eriti kiiret reaktsiooni soovide täitmisel, nii et tuli ette sedagi, et kõigile ei jätkunudki soove,” rääkis Põder.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles