Lääneranna lõi valla ametliku margi

Joosep Laik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lääneranna valla riiklikus kasutuseks mõeldud marki on kavas hakata kasutama ametikirju saates.
Lääneranna valla riiklikus kasutuseks mõeldud marki on kavas hakata kasutama ametikirju saates. Foto: Kristina Kukk

Lääneranna vallavalitsus lõi vallale ametliku margi, mida hakatakse kasutama ametikirju saates.

“Tellisime Eesti Postilt esimese proovipoogna ja meil on kavas hakata seda marki kasutama tähtsamatel kirjadel, nagu näiteks juhul, kui saadetakse inimestele teatis ehitusprojektide kohta,” rääkis Lääneranna valla pressiesindaja Kristina Kukk.

Tegu on riiklikuks kasutuseks mõeldud margiga ja kavas on võimaldada margi ostmist huvilistelgi. “Me ei hakka seda marki kindlasti tootma suurtes kogustes ja müüma, aga tuli välja, et Lääneranna vallas on päris palju filateliste ja isegi meil vallavalitsuses on margikogujaid. Tahame võimaldada ka neil marke soetada, kuid me ei ole veel hinnas kindlad,” selgitas Kukk.

Idee margi loomiseks tuli Kanepi vallalt. “Käisin hiljuti valdade ja linnade päeval, kus nende särasilmne meeskond valla sümboolikat ja meeneid tutvustas ning mark oli see, mis mind kõnetas,” rääkis Kukk.

Kujunduse autor on Ain Saare. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles