Kiiruskaamera kolib Via Balticalt Läänemaale

Pärnu Postimees
Copy
Kiiruskaamera kabiin kolib Reiust ära, sest teelõik läheb ümberehitamisele ning uuel lõigul on liiklusohutus tagatud ka kaamerata.
Kiiruskaamera kabiin kolib Reiust ära, sest teelõik läheb ümberehitamisele ning uuel lõigul on liiklusohutus tagatud ka kaamerata. Foto: Ants Liigus

Maanteeameti teatel viiakse Häädemeeste vallas Reiu külas asuv kiiruskaamera mõõtekabiin Lääne maakonda Lääne-Nigula valda Taebla alevikku.

Maanteeameti teehoiu korraldamise osakonna juhataja Erkki Vaheoja sõnutsi viiakse kiiruskaamera kabiin Reiust ära, sest see lõik läheb ümberehitamisele ja uuel lõigul on liiklusohutus tagatud ka kaamerata.

Vaheoja lisas, et sel aastal pole plaanis paigaldada Pärnumaale ühtegi lisa-kaamerakabiini.

Mujal Eestis muudetakse veel kahe kiiruskaamera asukohta. Harju maakonna Saku valla Kirdalu küla mõõtekabiin viiakse umbes kilomeetri võrra edasi Tallinna poole ja teise samas külas paikneva mõõtekabiini uus asukoht saab olema Saku vallas Tõdva külas.

Maanteeamet tõstab kiiruskaamera kabiinid ümber kahe nädala jooksul.

Kolinud kiiruskaamerad ei hakka kohe tööle. Esmalt tehakse seadistus- ja häälestustööd ning liikluskorraldus viiakse vastavusse uute oludega. Maanteeamet teavitab liiklejaid, kui kiiruskaamerad käivitatakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles