Selgus linna üürimaja ehitaja

Merle Rallmann
, veebitoimetaja
Copy
Tulevane üürimaja kerkib linna kinnistule Rohu 119. 
Tulevane üürimaja kerkib linna kinnistule Rohu 119. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu linnavalitsus kuulutas teisipäeval välja Rohu 119 kinnistu kortermaja riigihanke võitja, mis tähendab, et hoone ehitaja on selgunud. 

Linnavalitsus tunnistas edukaks osaühingu Optimus Ehituse ja alltöövõtja aktsiaseltsi YIT Eesti pakkumuse. Hankele esitasid pakkumuse ka osaühing Ehitus5ECO ning aktsiaseltsid Eston Ehitus ja Remet.

Pärnu linnavalitsus tunnistas kõik pakkumused riigihanke alusdokumentides sätestatud tingimustele vastavaks, kuid lükkas tagasi Eston Ehituse põhjendamatult madala hinnaga pakkumuse.

Linnavalitsuse taristu- ja ehitusteenistuse juhatajat volitati sõlmima riigihanke alusdokumentide põhjal hankeleping Optimus Ehitusega.

Linnavalitsus kavandab Rohu tänavale kolmekorruselist 18 korteriga üürimaja, et tagada liikuvatele töötajatele vajalike üürieluruumide parem kättesaadavus Pärnu linnas, kus pikaajaliste üürieluruumide nõudlus ületab pakkumist.

Rajatava maja korterid on kahe- kuni kolmetoalised ja vähemalt 50 ruutmeetri suurused. Eluasemed on planeeritud peredele.

Projekti koguhind on ligikaudu kaks miljonit eurot, millest umbes poole katab riigi sihtasutus KredEx. Linn panustab esialgu 1 014 250 eurot. Kui riigihanke tulemusel selgub, et ettevõtmine läheb kallimaks, peab linn omaosalust suurendama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles