Presidendi teenetemärgi pälvib üheksa pärnumaalast

Raido Keskküla
, veebilehe toimetaja
Copy
Riiklikud teenetemärgid.
Riiklikud teenetemärgid. Foto: Peeter Langovits

President Kersti Kaljulaid annab Eesti Vabariigi aastapäeva eel riigi teenetemärgi tänuks 152 inimesele, kelle pühendumus oma tööle ja kogukonnale on muutnud Eesti elu paremaks.

Pärnumaalastest pälvivad Valgetähe III klassi teenetemärgi Eesti laulu- ja tantsupeo traditsiooni edendaja Aet Maatee ja Euroopa rekonstruktsiooni- ja arengupanga Kesk-Aasia piirkonna tegevdirektor André Küüsvek.

Valgetähe IV klassi teenetemärgi ettevõtluse edendajad OÜ Valley juht Aadu Juhkental, MS Balti Trafo juhatuse liige Jaanus Luberg ja AS LSAB juht Juta Tammai, Valgetähe V klassi teenetemärgi MTÜ Eesti Külaliikumine Kodukant juhatuse liige Krista Habakukk, Eesti haridustehnoloogide liidu esimees, Pärnu Vanalinna põhikooli õpetaja Diana Veskimägi ja rannavõrkpallitreener Rivo Vesik ning Kotkaristi V klassi teenetemärgi Lääne prefektuuri politseinik Härmo Lõsov.

Millal tänavused tunnustused üle antakse, sõltub viirusest. “Kindlasti soovime väärika sündmuse korraldada, aga see jääb ootama aega, kui viiruskriis taandub,” ütles presidendi avalike suhete nõunik Taavi Linnamäe.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles