Vaktsiinituriste köidab Pärnu haigla

Sirle Matt
, reporter
Copy
Juba mõnda aega saavad soovijad nädalavahetustel end Pärnu haiglas COVIDi vastu vaktsineerida.
Juba mõnda aega saavad soovijad nädalavahetustel end Pärnu haiglas COVIDi vastu vaktsineerida. Foto: Margit Suhhostavets

“Tere, teie olete Tallinnast?” pöördub meditsiinitöötaja Pärnu haiglas pärgviiruse vastu vaktsineerima tulnud paari poole. “Kas teise vaktsineerimise aja saite ka juba teada? Saate siis selleks ajaks spaas toa kinni panna. Meil on siin pool inimestest Tallinnast.”

Laupäeval Pärnu haiglas soovijaid koroonaviiruse vastu süstinud tervishoiutöötaja tunnetus ei petnud. Haigla kommunikatsioonispetsialist Margit Suhhostavets kinnitas, et umbkaudu 40 protsenti 16–40aastastest Pärnu haiglas vaktsineeritutest on mujalt Eestist. Enamik Tallinnast ja Tartust, kuid ka Viljandist ja Kesk-Eestist.

Suhhostavetsi sõnutsi on inimesed nimetanud peamise põhjusena, miks nad suvepealinna süsti saama tulid, et siin leidus vabu vaktsineerimisaegu. “Kiidetakse ka meie sujuvat ja meeldivat vaktsineerimise korraldust,” lisas ta. Paljud on Suhhostavetsi seletuse kohaselt eelistanud privaatsemat kaitsepookimist, mis spordihallidesse rajatud vaktsineerimiskeskustes pole võimalik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles