Linn kavandab osavallas spordikeskuse laiendamist

Pärnu Postimees
Copy
Audru Spordikeskus. Foto on illustratiivne.
Audru Spordikeskus. Foto on illustratiivne. Foto: Audru Spordikeskus

Pärnu linnavalitsus kavandab Audru spordihoone laiendamist koos väliväljakute rajamisega ning algatab spordihoone detailplaneeringu koostamise.

Detailplaneeringu eesmärgiks on laiendada 20 aastat tagasi Audru endisse katlamajja rajatud spordihoonet, rajada selle juurde väliväljakud ja kergliiklusteed ning lahendada parkimisprobleem ja juurdepääs. 2,3 hektari suurune planeeringuala hõlmab spordihoone ümbrust ja selle kõrval asuvaid linnale kuuluvaid hoonestamata kinnistuidki.

Audru spordikeskus asub endises katlamajas.
Audru spordikeskus asub endises katlamajas. Foto: Audru spordikeskus

Audru osavallakeskuse juhi Priit Annuse sõnutsi on spordihoone arendamine osavalla jaoks oluline tulevikuteema. “Põhjus, miks me detailplaneeringu algatame, on eelkõige välirajatiste, nagu välijõusaal, pumptrack ja maakütte ala, planeerimise vajadus. Tulevikku vaatavalt on vaja kavandada olemasoleva hoone juurdeehitustki,” selgitas osavalla juht. Ta lisas, et Audru elanikkond kasvab jõudsalt. “Ootused sportimisvõimalustele on seetõttu oluliselt suurenenud.”

Tulevikku vaatavalt on vaja kavandada olemasoleva hoone juurdeehitustki.

Priit Annus, Audru osavallakeskuse juht 

Tulevikus võiks Annuse hinnangul spordihoones olla täismõõtmetega pallimängusaal, laiendamist vajab jõusaalgi, kuna selle kasutajate hulk on pidevalt kasvanud.

2002. aastal valminud Audru spordihoones on praegu väike spordisaal, kus saab mängida sulg-, võrk- ja korvpalli, pidada lauatenniseturniire ning korraldada rühmatreeninguid. Peale jõusaali on olemas squash’i-ruum ja saunad. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles