Kolledžis ja tehnoloogiakoolis algas avalduste vastuvõtt, kutsehariduskeskus hakkab soovijaid kirja panema sel nädalal

Pärnu Postimees
Copy
Tartu ülikooli Pärnu kolledž.
Tartu ülikooli Pärnu kolledž. Foto: Urmas Luik

Tartu ülikooli Pärnu kolledž hakkas vastu võtma avaldusi kolme rakenduskõrghariduse ja ühe bakalaureuseõppekava järgi õppida soovijatelt. Avalduste vastuvõtmine käib ka Pärnu Saksa tehnoloogiakoolis, Pärnumaa kutsehariduskeskus hakkab soovijaid kirja panema kolmapäevast.

Pärnu kolledžis on võimalik õppida rakenduskõrghariduse õppekava alusel ettevõtlust ja projektijuhtimist, turismi- ja hotelliettevõtlust ning sotsiaaltöö ja rehabilitatsiooni korraldust. Sellest aastast on võimalik esitada ka avaldusi, omandamaks bakalaureusekraad disainmõtlemise ja digiturunduse erialal.

Magistriõppes oodatakse avaldusi teenuste disaini ja juhtimist õppida soovijailt ja uus magistriõppekava on inimesekeskne sotsiaalne innovatsioon.

Eelmisel aastal esitati Pärnu kolledžisse 861 sisseastumisavaldust ja vastu võeti 239 üliõpilast.

TÜs saab ühel õppeastmel õppimiseks esitada kuni kaks avaldust. Nende hulka loetakse ülikooli Pärnu ja Narva kolledžisse ja Viljandi kultuuriakadeemiasse kandideerimise taotlusedki.

Avalduste vastuvõtt TÜ Pärnu kolledžisse kestab 29. juunini.

Pärnumaa kutsehariduskeskuses algab eelregistreerimine ja dokumentide vastuvõtt kolmapäeval, 15. juunil.

Kutsekeskharidusõppe erialadele kestab dokumentide vastuvõtt 15. juulini. Põhihariduse nõudeta kutseõppesse, aga ka põhi- ja keskhariduse baasil õpetavatele erialadele võetakse dokumente vastu 15. augustini. Väikeettevõtja õppeprogrammi registreerimine kestab 25. jaanuarini. 

Pärnu Saksa tehnoloogiakoolis saab tasemekoolituse avaldusi kujundaja, sisetööde elektriku, automaatiku ja turvasüsteemide tehniku erialale esitada 12. augustini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles