Viimistlejate võistluse võitis Pärnu

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa kutsehariduskeskuse võistkond koosseisus Allar Kiigemägi (vasakul) ja Margus Aus võitsid noorte viimistlejate üleriigilised kutsevõistlused.
Pärnumaa kutsehariduskeskuse võistkond koosseisus Allar Kiigemägi (vasakul) ja Margus Aus võitsid noorte viimistlejate üleriigilised kutsevõistlused. Foto: Urmas Luik

Täna lõppesid Pärnus noorte viimistlejate üleriigilised kolmepäevased kutsevõistlused, mille võitis Pärnumaa kutsehariduskeskuse (PKHK) võistkond koosseisus Allar Kiigemägi ja Margus Aus.


Teiseks jäi Kehtna majandus- ja tehnoloogiakooli ja kolmandaks Tallinna ehituskooli kaheliikmeline võistkond. 11 kutseõppeasutuse viimistlejate võistkonnad tegid võistlustööna korda PKHK õpilaskodu kahe ülemise korruse 11 tuba.



PKHK ehituseriala kutseõpetaja Janek Klaamas ütles, et Pärnu võistkonna teooriatest oli viis punkti parem järgmise võistkonna omast ning žürii andis head punktid aknavärvimisegi eest. Üks võitjatest sõidab järgmisel aastal üleeuroopalistele “EuroSkilsi” kutsevõistlustele Portugali.



Esikohaauhinnad panid välja kutsevõistluste toetajad, auhindade hulgas oli näiteks K-rauta 1000kroonine kinkekaart mõlemale võistlejale, käekell, ehitusalane kirjandus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles