Pärnus avati veekraani kujuline purskkaev

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veekraani tulid ridamisi uudistama mitmed inimesed.
Veekraani tulid ridamisi uudistama mitmed inimesed. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Eesti suvepealinna Pärnu südalinnas avati täna hiiglaslik veekraan. Tegemist on ajutise purskkaevuga, mis sümboliseerib 21.-24. juunil toimuvat "Watergate'i" festivali.
 

Eelkõige aga juhib voolava veega kraan tähelepanu homme linna raamatukogus keskkonnaministri avatavale veekonverentsile "Puhas vesi - elu alus", kus räägitakse joogivee kvaliteedist ja selle ressurssidest, vahendas ERRi uudisteportaal.

"Praegu tundub küll, et vesi tuleb taevast ja on piiramatu ressurss, kuid tegelikult see nii ei ole. Ja just nendesamade veepäevadega juhime tähelepanu ja tutvustame inimestele, milline on ja milline peaks olema joogivee kvaliteet," ütles AS Pärnu Vee juhataja Garri Suuk.

"Watergate" stardib 21. juunil. See on mõnus jaanipäevaeelne aeg, mil kõigil on aega puhata ja midagi uut avastada. Kõige mastaapsem on suur kontsert "Tippude paraad".

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles