Päästeala laste toetusfond korraldab heategevuskontserdi

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päästeala laste toetusfond looja Antti Lääts.
Päästeala laste toetusfond looja Antti Lääts. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Päästeala laste toetusfond korraldab laupäeval, 11. augustil Endlas heategevusliku kontserdi, et toetada uue õppeaasta lävepakul seistes sel aastal tulekahjudes kodu kaotanud põhikoolis õppivate laste huvi- ja spordikoolis käimist, nende senise elustandardi säilimist.

“Nagu igal aastal, on tänavugi juhtunud tuleõnnetusi, mille läbi on kodu kaotanud põhikoolis õppivad lapsed,” rääkis Antti Lääts, SA Päästeala Laste Toetusfond looja ja Lääne päästekeskuse Pärnu komando kutseline tuletõrjuja.

Läätse sõnul on täiskasvanutel tulekahju järel väga palju toimetusi ja muresid, ka rahalisi, ning lapsed jäävad tahaplaanile. “See tähendab tegelikult seda, et tihtipeale jäävad lastele kättesaamatuks nii huvi- kui spordikoolid, sest tuleõnnetuse järel saavad mures vanemad lubada kasvavatele lastele järjest vähem vajalikku spordivarustust,” nentis ta.  

Laste toetuseks esinevad kell 13 algaval kontserdil Endla teatris Ester Murrandi laulustuudio lapsed, Pärnumaa mandoliiniorkester Olavi Kõrre juhatusel. Tantsivad Märjamaa pritsumehed ja etenduse annab Häädemeeste huviteater.

Ürituse patroon on UNICEF Eesti president Elle Kull. Toetuspilet maksab 10 eurot ja pääsmeid on võimalik ette osta Piletimaailma müügipunktidest. Need, kes kontserdile tulla ei saa, aga tahavad omapoolse panusega sihtrühma toetada, võivad teha kande Päästeala laste toetusfondi arveldusarvele 17003179798 Nordea pangas.   

Märtsis asutatud päästela laste toetusfond on toetatud tulekahjus kodu kaotanud laste viibist suvelaagrites, näiteks võimalust olla Pärlseljal päästeala noortelaagris.
Kõnealuse heategevuskontserdi plakatid trükkis AS Pajo trükikoda fondile omapoole annetusena tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles