Pärnu Takso liitus taksofirmade vahelise tüliga

Martin Laine
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taksofirmad GoTakso ja E-Takso on nii raksu läinud, et tüli on viinud juhtide omavaheliste sõneluste, kinniparkimiste ja valeväljakutseteni. Foto on illustreeriv.
Taksofirmad GoTakso ja E-Takso on nii raksu läinud, et tüli on viinud juhtide omavaheliste sõneluste, kinniparkimiste ja valeväljakutseteni. Foto on illustreeriv. Foto: MAILIIS OLLINO/PRNPM/EMF

Pärnu Takso Facebooki leht kirjutas vihases teates, kuidas GoTakso dišpetserid mängivad tellimiste korral nende firmat. Vastaspool peab seda laimuks.

Lehe haldaja kirjeldas, et GoTakso dišpetserid vastavad lühinumbril helistamisel tihti, et on hoopis Pärnu Taksost. Nii saab klient taksofirma teada siis, kui masin kohale jõuab. Sama lühinumber oli kunagi kasutusel Pärnu Taksolgi.

GoTakso esindaja Iti Sipelgas seda väidet õigeks ei pea. “Tean, et oleme liiga teinud, sest turg on löönud kõikuma, aga eeltoodud punktide suhtes on info aegunud või vale,” kinnitas ta.

Samuti süüdistab firma Facebooki lehel avalikult rivaali selles, et too palkab kogemusteta, noori ja lausa puuetega autojuhte.

Mitu kommenteerijat aga kaitseb süüdistatavat firmat. “Alati, kui helistan, tuvastatakse kohe, et tegemist on GoTaksoga,” märkis Kert oma postituses.

Reporter proovis isegi helistada GoTakso lühinumbril ja dišpetser tutvustas firmat õige nimega.

Pärnu Postimehes ilmus samal päeval postitusega artikkel sellest, kuidas E-Takso ja GoTakso omavahel kuidagi läbi ei saa. Pooled süüdistavad teineteist näiteks keelatud kohas parkimises ja valeväljakutsete tegemises.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles