Omavalitsuste võimekuse tabelisse sattus viga

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa omavalitsuste kaart.
Pärnumaa omavalitsuste kaart. Foto: Pärnumaa omavalitsuste liit

Kaks ja pool nädalat tagasi regionaalministri tellimusel OÜ Geomedia koostatud kohalike omavalitsuste võimekuse tabelisse sattus viga, mis pärast parandamist muutis tabelis paljude omavalitsuste kohti.

Nii näiteks ei langenud Pärnu linn üle-eelmise aasta 15. kohalt 21. kohale, nagu edetabeli esialgne versioon näitas, vaid kukkus koha võrra, 16. positsioonile.

Tõuse-langusi tegid uuendatud tabelis ka teised Pärnumaa omavalitsused.

Osaühingu Geomedia juht Rivo Noorkõiv ütles, et 8. oktoobril siseministeeriumi kodulehel avaldatud tabelisse sattus viga ridade ümbertõstmisel ja see parandati paar päeva hiljem. Nüüd on ministeeriumi kodulehel tabel parandatud andmetega.

Pärnu Postimehe veebitoimetus viis parandused sisse 8. oktoobril parnupostimees.ee keskonnas ilmunud uudisesse, samuti 10. oktoobril Pärnu Postimees+ ja parnupostimees.ee avaldatud lugudesse. 10. oktoobri Pärnu Postimehe paberlehe loo juures „Võimekuse pingereas troonib Vändra vald“ avaldatud tabel tugineb valedele andmetele.   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles