Liu kandis jäi kadunuks Läti kalamees

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeva õhtul jäi kadunuks Pärnumaal Liu sadama juurest merejääle kalastama läinud Läti kalamees, kes arvatavalt kukkus kahe jääpanga vahel asuvasse auku.

Pühapäeval kella 19 paiku teatati politseisse, et Liu sadamast merejääle kalastama läinud Lätist pärit seltskonnast ei ole üks mees jäält tagasi pöördunud, teatas Lääne prefektuuri pressiesindaja Kristi Kais.

Viimati oldi 1961. aastal sündinud mehega visuaalses kontaktis kella 16 paiku, kui mees kalastas ülejäänud seltskonnast umbes 300 meetri kaugusel. Kui pimeda saabudes ei olnud mees naasnud tagasi peatuspaika, otsustasid ülejäänud teda otsima minna.

„Kohas, kus teda viimati nähti, ei olnud enam kedagi. Mobiiltelefoni mehel kaasas ei olnud,“ rääkis Kais.

Kella 19.15 paiku väljus Pärnu kordonist kolmeliikmeline toimkond sündmuskohale. 20.50 paiku leidsid nad 1,5 kilomeetrit Liu sadamast kagu suunas jääs augu, mille juures kadusid jääl liikunud inimese jäljed ja augu servadel olid märgid sellest, et keegi võis olla vette kukkunud.

Jääauk, kuhu arvatavalt Läti kalamees kukkus, asus Kaisi jutu järgi kahe paksema jääpanga vahel, kus jää paksus oli vaid paar sentimeetrit.

Eile alustasid tuukrid kadunud mehe otsinguid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles