Pärnu annab viiele inimesele linna vapimärgi

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänasel Pärnu linnavolikogu istungil tegi volikogu esimees Vahur Mäe volikogule ettepaneku anda välja viis Pärnu linna vapimärki.

Pärnu linna vapimärk otsustati anda Helmut Hundile aastakümnete pikkuse Pärnu spordielu juhtimise ja koordineerimise ning Pärnu jalgpallielu edendamise eest, Taimi Vilgasele pikaajalise ja tulemusliku töö eest Pärnu linna juhtimisel ja  tema panuse eest Pärnu arengusse.

Egon Elstein pälvib vapimärgi aktiivse ühiskondliku tegevuse ja ettevõtluse edendamise eest Pärnu linnas ning Arvo Loorits pikaajaliste teenete eest Pärnu sportlike ürituste korraldamisel, Rääma sõudebaasi ja sõudestaadioni ning tippsõudmise arendamise eest Pärnus.

Osvald Saulepit tunnustatakse vapimärgiga Eesti Vabariigi järjepidevuse kandmise eest.

Tunnustused antakse üle 23. veebruaril Eesti Vabariigi 95. aastapäeva pidulikul kontsertaktusel Pärnu kontserdimajas.

Vapimärk antakse Pärnu linna tunnustusena füüsilisele isikule, kelle aastatepikkune tegevus on positiivselt mõjutanud Pärnu linna arengut ja mainet.

 Pärnu linna vapimärki on antud 1993. aastast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles