Pärnu alustas Riias reklaamikampaaniat

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnut tutvustav reklaam Riia linnabussidel.
Pärnut tutvustav reklaam Riia linnabussidel. Foto: Pärnu linnavalitsus

Pärnu alustas eelmisel nädalal lätlaste pealinnas Riias kolm nädalat kestva Pärnut tutvustava kampaaniaga, mis hõlmab endas visuaalset reklaami Riia ühissõidukite välis- ja sisepindadel. Kampaania toimub Pärnumaa turismiturundusprojekti raames.

Kampaania eesmärk on kutsuda sõpruskondi ja peresid veetma meeleolukat puhkust talvises Pärnus, samuti kutsuda külastama Pärnu turismiportaali visitparnu.com, kus on ära toodud pakkumised talve- ja kevadpuhkuse veetmiseks, vahendas Pärnu linnavalitsuse turismi vanemspetsialist Eda Toomsalu.

Reklaamikampaania plakatid on Riias üleval busside välispindadel ja busside, trammide ja trollide sisepindadel. Kuna 2013. aastal tähistab Pärnu kuurort 175 aasta juubelit, on üks reklaamplakatki inspireeritud ajaloost ja sellel on kasutatud mustvalget fotot Pärnu puhkajatest.

Pärnu reklaamikampaaniale Riias paneb lõpp-punkti 8.–10. veebruarini toimuv turismimess "Balttour", kus Pärnu linn ja maakond on esindatud üheskoos siinsete turismiettevõtjatega.

2011. aastal ööbis Pärnumaal üle 10 100 lätlase, möödunud aasta üheteistkümnel kuul oli Pärnumaal ööbinud lätlaste arv juba üle 10 800. Siinsete turismispetsialistide hinnangul on Läti Pärnumaa jaoks arenev sihtturg.

Pärnumaa turundusprojekti rahastatakse avaliku ja kolmanda sektori turismiturunduse meetmest, omafinantseeringu osa katavad Pärnu linnavalitsus ja Pärnumaa omavalitsuste liit (POL).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles