Kolme maa noored arutavad Läänemere kaitsmise võimalusi

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Läänemeri.
Läänemeri. Foto: Küllike Rooväli.

Pärnu väike vabakool võõrustab sel nädalal Soome ja Taani sõpruskoolide õpilasi ja õpetajaid, et üheskoos võtta osa keskkonnainvesteeringute keskuse finantseerimisel toimuvast Läänemere-projektist.


Kaheksa õpilast ja kaks õpetajat Taani Egebjergi vabakoolist ning kuus õpilast kahe õpetajaga Soomest Länsimetsa koolist viibivad Pärnus esmaspäevast kuni reedeni.



Programmi raames käidi tutvumas Läänemere-äärsete paikadega, sealhulgas Haapsalu ja Matsalu looduspargiga, peeti seminari ja tehti grupitööd, et leida võimalusi, kuidas kaitsta Läänemerd.



Huvitavate ja harivate tegevuste hulka mahtus kõigi osavõtvate maade esindajate kontsert noortekeskuse kohvikus IN ning ühine rahvustoitude valmistamine.



Väikese vabakooli väliskülalised ööbivad vabakooli õpilaste peredes ja võtavad osa vabakooli selleaastasest muusikalist „meie@loomine.ee“, mis etendub Tervise kultuurikeskuses homme kell 18.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles