Sütevaka ja ühisgümnaasiumi väitlejad on Eesti parimad

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu humanitaargümnaasiumi õpilased Rene Kukk ja Anette Vetik (pildil) koos Kristine Sepaga tõid põhikoolide väitlemise meistrivõistlustelt võidu Pärnusse.
Pärnu humanitaargümnaasiumi õpilased Rene Kukk ja Anette Vetik (pildil) koos Kristine Sepaga tõid põhikoolide väitlemise meistrivõistlustelt võidu Pärnusse. Foto: Erakogu

Eile Tallinna Gustav Adolfi gümnaasiumis toimunud põhikoolide meistrivõistlused väitlemises võitis Pärnu Sütevaka humanitaargümnaasiumi kaheksandike võistkond Olli koosseisus Kristine Sepp, Rene Kukk ja Anette Vetik, neid juhendab Sütevaka väitlusklubi.


“Nad on super, finaal oli väga tasavägine,” rääkis Sütevaka huvijuht ja väitlusõpetaja Heidi Taal. “Nad on 5. klassis alustanud väitlejad, see oli nende esimene suur võit.”



Teine koht tuli samuti Pärnusse, selle tõi ühisgümnaasiumi üheksandike võistkond Ühisel Jõul koosseisus Katri Krenin, Helery Maidlas ja Kristin Parts, kooli väitlustreener on Age Tomson. Peale selle teenis Krenin turniiri parima kõneleja tiitli.



“Ühisgümnaasiumis on kõvad väitlejad,” tunnustas Taal konkurente.



Kolmanda koha saavutas Tallinna Inglise kolledž.



Tänavune võistlus oli teemal “Meedia ei peaks kajastama avaliku elu tegelaste eraelu ilma nende nõusolekuta”. Kohal oli 16 tugevaimat võistkonda Tallinnast, Pärnust ja Tartust. Pärnust lõid kaasa veel Koidula gümnaasiumi väitlejad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles